Youthcare                   
     

Wie zijn wij

Wij zijn een onderneming ontstaan uit een samenwerkingsrelatie van verschillende pedagogisch medewerkers. Wij hebben langdurig in besloten en open residentiële behandelcentra gewerkt. Dit zijn instellingen waar kinderen worden opgevangen met complexe (gedrags)problematiek die niet meer thuis kunnen wonen. Ook hebben wij ruime ervaring in het ambulante werkveld.

In het ambulante werkveld zijn wij veelvuldig in aanraking gekomen met kwetsbare kinderen in het ASS-spectrum. Mede door co morbiditeit hebben wij ervaren dat deze kwetsbare kinderen vaak niet de juiste hulp krijgen. Veel hulpverleners en instanties haken af bij complexe problematiek waardoor het kind, ouders en netwerk niet verder komen. Youthcare kan langdurige en intensieve begeleiding bieden. Youthcare heeft bewezen deze langdurige en intensieve trajecten aan te kunnen.

Wij hebben een onbevooroordeelde kijk op kinderen met complexe problemen. Door onze uitgebreide ervaring zijn wij in staat om door de problematiek heen te kijken en de ontwikkelingsmogelijkheden van het kind te zien. Wij geloven dat een kind recht heeft om op te groeien zonder stigma’s en labels.

Het is onze uitdaging om ambulante zorg te verlenen aan kinderen die hierbij gebaat zijn. We zijn allen gediplomeerde, ervaren  en S.K.J. geregistreerde jeugdhulpverleners.  

 

 

. 


 
 
 
 
E-mailen
LinkedIn